Tram 4 Antwerpen Hoboken Silsburg

Diposting pada

Op zondag wordt tot 8 00 uur 3x uur en daarna 4x uur gereden. Na de paasvakantie heeft deurne zuid opnieuw zijn volledige tramnet met vier lijnen naar antwerpen.

Antwerpen Tram High Resolution Stock Photography And Images Alamy

4 sneltram dienstregeling overzicht voor de komende week.

Tram 4 antwerpen hoboken silsburg. Lijn 4 rijdt van hoboken via antwerpen zuid antwerpen groenplaats antwerpen berchem en deurne eksterlaar naar borsbeek silsburg. Adverteren op bus of tram. De 4 sneltram wegbeschrijving.

4 silsburg hoboken. Van 8 januari 2018 tot 23 april 2019 reed tram 4 hoboken groenplaats van hoboken slechts tot de groenplaats en wegens werken aan de guldenvliesstraat niet meer tussen de groenplaats en silsburg. Ritten op dit moment.

See 2 photos and 2 tips from 1877 visitors to tram 4 hoboken silsburg. Verkrijg een routebeschrijving van en naar tram 4 hoboken silsburg eenvoudig in de moovit app of op de website. Antwerpen deurne hoboken na de paasvakantie heeft deurne zuid opnieuw zijn volledige tramnet met vier lijnen naar antwerpen.

Tram route 4 is an above ground tram route in the city of antwerp belgium the route runs between the kioskplaats in the suburb of hoboken in the south and the silsburg cemetery on the deurne wommelgem border in the east. We maken reizen naar tram 4 hoboken silsburg gemakkelijk wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers waaronder gebruikers in antwerpen moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Begint om 00 09 en eindigt om 23 45.

Op zaterdag wordt tot 9 00 uur 4x uur en daarna 5x uur gereden. 4 silsburg hoboken. Vanaf dinsdag 23 april rijdt tram 4 weer van silsburg via de groenplaats naar hoboken.

The present day itinerary is the result of the merger of the trajectory from the historic route 8 and that from the original route 4 in 2012. Vanaf dinsdag 23 april rijdt tram 4 weer van silsburg via de. Tram 4 silsburg hoboken antwerpen tram 4 silsburg hoboken antwerpen photos tram 4 silsburg hoboken antwerpen location.

Dienstregeling s avonds na 20 00 uur wordt 3x uur gereden. 4 sneltram dienstregeling haltes. Hoboken groenplaats silsburg heeft 41 stations vertrekkende van hoboken lelieplaats en eindigend in borsbeek silsburg.

Tram 4 komende vanuit hoboken rijd wel door tot aan de groenplaats en dit moving target in antwerpen antwerpen. Deze lijn werd niet gevonden. Een pendeltram 4 sint pietersvliet groenenhoek reed vanaf 8 januari tot het begin van de werken op 19 maart 2018 tussen sint pietersvliet en de keerlus groenenhoek aan het berchemstation.

Rangeerdienst Stelplaats Pal Stelplaats Hoboken Antwerpen Foto S

4 Route Time Schedules Stops Maps Hoboken Groenplaats Silsburg

Gekoppeld Stel Op Lijn 2 Openbaar Vervoer Antwerpen Vervoer

Opnieuw Tram Van Centrum Hoboken Naar Antwerpen

Ligne 12 Du Tramway D Anvers Wikipedia

Film Tramlijn 4 Antwerpen Silsburg Hoboken Totale

Nieuw Dienstregeling De Lijn Verandert Vanaf 1 September Antwerpen Het Nieuwsblad Mobile

Jhm 1963 0170 Anvers Tramway In 2020 Public Transport Light Rail Bus

Antwerp Trams Simplon Postcards

Tram Route 4 Antwerp Wikipedia

Pin Auf Bussen

Antwerpen Centraal Belgium Europe Belgium Train Travel

Antwerpen Centraal Railway Station Railway Station Belgium Travel Belgium

Halte Borsbeek Silsburg Tram Station In Borsbeek

Schoenmarkt Antwerpen Belgium Schoenmarkt 20 04 2017 1 Flickr

Lijn 4 Aan Halte Bolivarplaats Tijdens Een Omleiding Antwerpen

Antwerpen Centraal Platform 4 Central Station Train Station Train

Strassenbahn Antwerpen Wikipedia

My Tramway Adventure In Antwerp If You Get Cold Feet Call Me And I By Arthi Ramesh Medium

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *