Tram En Bus Museum Berchem Openingsuren

Diposting pada

Het museum is bereikbaar met tramlijnen 4 hoboken silsburg 9 linkeroever eksterlaar en 11 melkmarkt berchem station en met de buslijnen 51 52 en 53 berchem station vremde duffel. Vlaams tram en autobusmuseum vlatam berchem antwerpen.

Vlaams Tram En Autobusmuseum Berchem Recensies Bezoekersinformatie Whichmuseum

Dit museum bevat verschillende trams en bussen van vroeger en nu.

Tram en bus museum berchem openingsuren. Het vlaams tram en autobusmuseum is gevestigd in de oude tramloods uit 1912. Bekijk de openingstijden van vlaams tram en autobusmuseum berchem. De eerste elektrische tram van antwerpen de.

The following overview lists the visiting hours for vlaams tram en autobusmuseum in berchem. Het vlaams tram en autobusmuseum is een trammuseum waar trams en bussen van vroeger en nu worden tentoongesteld aan het publiek. Stippel je rit naar het museum uit met de routeplanner of de app van de lijn.

De eerste elektrische tram van. Het vlaams tram en autubusmuseum. We therefore recommend you to always check the opening hours on the vlaams tram en autobusmuseum website before your visit.

Het is gelegen in berchem aan de vroegere stelplaats groenenhoek. Please note that opening hours on special days or holidays may differ from what is displayed here. In onderstaand overzicht worden de openingstijden voor vlaams tram en autobusmuseum in berchem weergegeven.

Augustus is de eerste openingsperiode. Vlaams tram en autobusmuseum vlatam berchem belgium. Een geklasseerde tramloods uit 1912 herbergt meer dan 55 voertuigen van 1873 tot nu.

Wij zijn open op de vijf zondagen dus 2 9 16 23 en 30 augustus. Welkom op de website van het vlatam het vlaams tram en autobusmuseum. Door de strengere maatregelen die de vlaamse regering op 27 oktober nam dient het museum opnieuw zijn deuren te vlatam verder lezen.

Deze stelplaats is als beschermd monument geklasseerd en werd nog tot 1997 gebruikt door de lijn. Het vlaams tram en autobusmuseum heropent zijn deuren. Voor al wie geboeid is door trams en bussen is er het laams tram en autobusmuseum vlatam.

Een geklasseerde tramloods uit 1912 herbergt meer dan 55 voertuigen van 1873 tot nu. Het is gewijd aan de geschiedenis van het vervoer met tram en bus. Het museum is gelegen in berchem in de vroegere stelplaats groenenhoek.

Br br open van 15 april tot en met 15 oktober. Het gebouw dateert uit 1912 en is sinds 19 maart 1996 als beschermd monument geklasseerd. Met tram of bus.

Houd er rekening mee dat openingstijden op speciale dagen en feestdagen kunnen afwijken van wat hier wordt weergegeven. We nemen u mee naar de tramloods groenenhoek waar u kennis kan maken met het rijke verleden van het openbaar vervoer in vlaanderen. De fototentoonstelling schetst een beeld van de geschiedenis van de vlaamse bus en tram.

De collectie bestaat uit ruim 55 bussen en trams waaronder een stoomtram de eerste elektrische tram van antwerpen en de enige nog bestaande gyrobus. 13 00 uur tot 16 30 we moeten uiteraard de corona maatregelen respecteren dus de bezoekers moeten vooraf reserveren.

Vlaams Tram En Autobusmuseum Vlatam Museum Etwie

Praktisch Vlatam

Vlaams Tram En Autobussenmuseum Vlatam Antwerpen Be

Musea In Antwerpen Mamaliefde Nl

Museumbezoek Tijdens Corona Middelheimmuseum

Red Star Line Museum Antwerp 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Singel Ter Hoogte Van Berchem Met De Ring In Aanbouw Grote Steenweg 1969 Antwerpen Stad Geschiedenis

Vlaams Tram En Autobusmuseum Vlatam Startpagina Facebook

Tram En Autobusmuseum Zwaait Deuren Na 8 Jaar Weer Open Berchem Hln Be

Awesome Belgium Metro Map Metro Map Antwerpen Map

Jeugddienst Berchem Berchem Uitmetvlieg Be

Info Gids Berchem Stad Antwerpen

Klick Komplettes Liniennetz Mit Metro Bahn Tram Und Bus Bruxelles Belgique

Nieuw Zuid Lanceert Nieuwe Woontoren Scheldezicht Architectural Animation Skyscraper Architecture

Vlatam Vlatam

Vlaams Tram En Autobusmuseum Vlatam Historisch Museum Berchem Antwerpen 373 Foto S Facebook

Educatieve Academie Vzw Berchem Antwerpen Uit In Vlaanderen

Vlaams Tram En Autobusmuseum Wikipedia

Criee Antwerp 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *