Tram 2 Gent Staking

Diposting pada

2 sneltram dienstregeling overzicht voor de komende week. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen.

Pin Op Amsterdam Nostalgie

Volgens de directie is die reorganisatie nodig om de lijn voor te bereiden op de toekomst de vakbonden spreken van een besparingsoperatie.

Tram 2 gent staking. Op tramlijn 4 tussen het uz en ledeberg rijdt er om de 25 minuten een tram. Melle leeuw zwijnaarde heeft 29 stations vertrekkende van melle leeuw en eindigend in zwijnaarde bibliotheek. Staking op 2 en 3 oktober zoals reeds aangekondigd door het stedelijk onderwijs gent gaat er op 2 en 3 oktober een staking door georganiseerd door de vakorganisatie acod.

Stelplaats brusselsepoortstraat lange violettestraat. Voor actuele reisinformatie kan je terecht op www delijn be. Nu haltevertrektijden eerder later opties voor deze lijn.

Zoeken dit is een veld met suggesties. De 2 sneltram wegbeschrijving. Oorspronkelijk verbond die de stelplaats van gentbrugge met de muide en meulestede het traject verliep als volgt.

Tussen het rabot en evergem rijdt er om het kwartier een tram. Bij tramlijn 2 en buslijnen 3 5 en 9 is er om het halfuur een bus of tram. Begint om 05 16 en eindigt om 23 27.

2 sneltram dienstregeling haltes. De vakbonden van de lijn staken tegen een reorganisatie. Lees meer actueel dienstregeling.

Voor onze school zullen de gevolgen van de staking beperkt zijn. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Het traject van tramlijn 2 is gedurende de voorbije eeuw vaak gewijzigd.

Bekijk deze lijn op de kaart. Er zullen dus geen nachtbussen rijden in gent. We sommen hieronder op waar je rekening mee moet houden.

Vanavond zullen de gentse chauffeurs vanaf 19 30 uur ook terug naar de stelplaats rijden. Verschillende type trams op route tram 2 en 19. Zwijnaarde molen klaartestraat gestichtstraat rerum novarumplein de pintelaan krijgslaan sint pietersaalstraat sint denijslaan sint pietersstation meersstraat koning albertbrug bijlokehof bernard spaelaan rozemarijnbrug galgenberg oude houtlei zonnestraat vogelmarkt lippensplein zuid vijfwindgatenstraat keizerpoort van.

Tramlijn 2 is een tramlijn in de belgische stad gent ze verbindt de eindhalte zwijnaarde bibliotheek met melle leeuw over 13 km. Door een staking rijden er maar weinig bussen en trams in oost vlaanderen.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *