Motorfiets Renjaer En Eerste Sa Motogp Wenner

Diposting pada

En om sout in hul wonde te vryf is morbidelli die enigste yamaha jaer wat met n 2019 motorfiets jaag. Op rondte 9 het fernando alonso se band gebars en skaars een rondte later het ralf schumacher ook n band gebars in die 300 km h draai 13.

9 Days In Summer Racing Classic Racing Cars Indy Cars

9 augustus die suid afrikaanse motorfietsrenjaer brad binder wen die motogp wedren in tsjeggië en word die eerste suid afrikaner wat dit vermag.

Motorfiets renjaer en eerste sa motogp wenner. Shameer het reeds in 2000 op 22 jarige ouderdom sy eerste suid afrikaanse veldrenkampioenskap vir spesiale voertuie gewen maar hierdie sal sy dakar vuur skuus sand doop wees. Daar is 20 deelnemers wat hul eerste dj run sal ry. In moto2 het suid afrika se brad binder ktm verlede week in australië eerste oor die eindstreep gejaag.

Minstens 190 mense sterf en meer as 6 500 word beseer. Inskrywings is van verskeie oorsese deelnemers ontvang met deelnemers van sover weg as australië en duitsland wat op die pad sal wees. Samantha anderson sal soos verlede jaar op die oudste motorfiets wees.

Die oefenrondes begin vrydag terwyl die kwalifisering saterdag afgehandel word. Die wedren is deur maverick vinales movistar yamaha gewen met andrea iannone suzuki tweede en andrea dovizioso ducati derde. Sondag begin die moto2 wedren om 04 00 moto3 om 05 20 en die motogp om 07 00.

Sak sarel keer trevor dié syfers is bloot uitlaatgasse. As jy motorfiets webtuistes kan glo verdien brad 1 miljoen per jaar met sy ikone valentino rossi en marc márquez onderskeidelik 10 5 miljoen en 14 5 miljoen. Motogp het ewe veel glans en sexy groupies rondom die kuipe as formule een.

Dit word uiteindelik afgelas en dit is nieyaas modack klas x bmw e36 wat uiteindelik daarin slaag om verby danie van niekerk klas a wenner te kom om algeheel eerste verby die geruite vlag te jaag in sy bmw. Die nuut gekroonde 2018 wêreldkampioen marc marquez repsol honda het eerste weggespring in sondag se australiese moto gp maar moes na vyf rondes die handdoek ingooi nadat johann zarco monster yamaha kontak met sy motorfiets gemaak het. Dis nie net dat binder homself nou n motogp wenner kan noem wat die oë laat rek het nie maar ook dat hy dit vermag het ná n werklike uitdagende hoofstuk in sy lewe.

Die eerste uitdun was behoorlik n uitdun van die aanvanklike twee en dertig motors oorleef 26 die twee pogings om die eerste ren aan die gang te kry. Binder het sy moto2 loopbaan verlede jaar afgesluit met oorwinnings in al drie die jaar se laaste renne en breëbors opgedaag vir sy eerste motogp toetssessie. In die motorfiets kategorie is dit 5 x sa veldrenkampioen pretoria se kenny gilbert husqvarna wat hard gaan probeer om in die top 20 te eindig.

4 augustus n brand en n reuse ontploffing verwoes die hawe van beiroet en omliggende gebiede in libanon. Brad is tans derde op die punteleer. Die ren het begin met n ongeluk op die eerste draai waarin vele motors betrokke was en 4 uit die ren uit was dit het gesorg vir die eerste veiligheidsmotorperiode.

Van b spanne gepraat die hele voorste ry op die wegspringrooster bestaan uit jaers wat nie vir fabriekspanne jaag nie. Sy ry dié keer n 1918 harley davidson 1 000 v twin. En dan rits hy sy mond toe.

Rapport Inrat 18 November 2012 By Justus Visagie Issuu

Dakar 2020 Preproloog Big Trucks Vw Amarok Dakar

Trane Van Blydskap Vloei Steeds In Binder Huis Netwerk24

Http Www Affies Co Za Wp Content Uploads Ahs Stroom Op 2e Uitg2016 Pdf

Brad Binder Becomes First Sa Rider To Win A Motogp Race

Motorsportverslag Week 19 Motorplus Motorplus

White Becomes Sa Supergp Champion At Aldo Scribante The Bike Show

Maroela Media Page 553 Chan 51222571 Rssing Com

Inrat Oktober 2012 By Justus Visagie Issuu

Drivers Meeting South Africa 1973 By F1 History On Deviantart Formula 1 Car Classic Racing Cars Classic Racing

Soeknet Co Za Nuus Hooftrekke Van Suid Afrika En Die Wereld

The Old Kyalami Circuit

Jochen Rindt South Africa 1969 Indy Cars Formula Racing Formula 1 Car

Africa Endurance Series Juno Wen Ginetta Beindruk

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *