Google Translate Vertalen Nederlands Spaans

Diposting pada

Vertaling proeflezer synoniemen vervoegen. De momenteel ondersteunde talen zijn engels duits frans spaans portugees italiaans nederlands pools russisch japans en chinees.

Naam Van Zoontje Lil Kleine Blijkt Rare Betekenis Te Hebben Bij Google Translate

Als u een langere tekst wil vertalen knip hem in een aantal delen.

Google translate vertalen nederlands spaans. Translator eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Vertalingen in context van vertalen in nederlands spaans van reverso context. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in abn en met de correcte grammatica te formuleren.

Google s free service instantly translates words phrases and web pages between english and over 100 other languages. Welke tekst wil je vertalen. Gebruik de gratis deepl translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling aangedreven door deepl s wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Google se gratis diens vertaal woorde frases en webbladsye onmiddellik tussen engels en meer as 100 ander tale. 国家和区域立法 chinees vereenvoudigd engels william arabisch engels casi en casa spaans engels ki korbe bengali hindi ikat perut maleis chinees vereenvoudigd verglijkbaar nederlands engels mittauskohtaan fins lets vallankumouksellista fins vietnamees va fan du italiaans spaans mirada spaans japans garela baskisch frans sulfonureiderna zweeds deens. 1500 karakters resterend nederlands engels duits frans spaans italiaans arabisch bulgaars chinees traditioneel chinees vereenvoudigd deens fins grieks hebreeuws hindi hongaars indonesisch japans koreaans noors oekraïens pools portugees roemeens russisch slowaaks thai tsjechisch turks vietnamees zweeds.

Vervoegen documents grammatica woordenboek expressio. Google s free service instantly translates words phrases and web pages between english and over 100 other languages. Kunnen vertalen laten vertalen.

De gratis service van google kan woorden zinnen en webpagina s onmiddellijk vertalen tussen het engels en meer dan honderd andere talen. Inschrijven aanmelden aanmelden met facebook aanmelden met google aanmelden met apple. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels spaans duits frans italiaans en meer.

Google Translate Nu Ook Offline Beschikbaar Met Ai Techpulse

Het Leven Zoals Het Is De Freelancevertaler Zonder Google Translate By Ep Vertalingen Medium

Google Voegt Conversatiemode Toe Aan Translate App Tablets En Telefoons Nieuws Tweakers

Reizen Is Een Vreemde Taal Praten

Dit Zijn De 7 Beste Google Translate Functies

Vertaal Nu Schermafbeeldingen

Google Translate Dan Eindelijk Ook Deels In Het Nederlands

Google Translate Beter En Juister Laten Vertalen Tips Artikel Bruggelokaal

Google Translate Fails Bokt Nl

Google Vertalen Gratis Vertalingssoftware

Google Translate Maakt Live Vertalen Voor Android Mogelijk Techzine Nl

Vertaal Nu Hallo In Het Engels

Google Translate Vertaalt S Il Vous Plait Naar Iphone Websonic

Google Translate Werkt Nu Ook Offline One More Thing

Google Translate Wikipedia

Google Translate Voor Iphone Doe Meer Met Realtime Vertalen

Marijn Krijger Tekst Op Afbeelding Vertalen Met De Google Translate App

Google Translate Past Neural Machine Translation Toe Bij Negen Populairste Talen It Pro Nieuws Tweakers

Goedkoop Tekst Vertalen Met Google Translate Of Toch Door Een Professioneel Vertaler Tekstopdracht Nl

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *