Oliepeil Motorfiets Controleren

Diposting pada

Had vorige week 0 7 ltr bijgevuld dus tot bovenste peil punt volgende dag ongeveer 100 km gereden en toen weer gekeken peil punt was toen onder bovenste streep zal dit weekend nog eens goed controleren. Re oliepeil controleren reactie 11 gepost op.

Oliepeil Controleren Auto Carblogger

Als je motorfiets flink olie verbruikt is het zaak regelmatig je oliepeil te controleren en zo nodig bij te vullen met goeie kwaliteit olie.

Oliepeil motorfiets controleren. Hoe het motoroliepeil van de motorfiets controleren. Ik heb recentelijk een bmw gs 1150 aangeschaft kan iemand mij vertellen hoe ik op een correcte maniermijn oliepeil check bvd oliepeil meten archief 2fast4u be motorforum 2fast4u be motorforum algemeen motortechniek motortuning en modding onderhoud van je motor oliepeil meten. Die uitspraak sluit goed aan bij deze motorfiets.

Goedemiddag allen ik heb een nogal eenvoudige vraag. Sowieso is maar zo n 1 op de 200 mensen op deze planeet. Het verversen van de motorolie van je motor doe je eenvoudig zelf met de volgende tips.

Regelmatig de oliepeil van je motorfiets controleren bijvullen verversen of vervangen is erg belangrijk. Is het niet zo dat blinde mensen in de regel geen motor mogen rijden. Daar hebben ze misschien toch niet zo goed over nagedacht bij 0.

09 april 2011 11 21 40 als ik bij mijn motorfiets kijk dan is bij warme motor de olie heel snel terug in het carter peilglas. De lange levensduur van de motor hangt sterk af van de keuze van kwaliteitsolie en het periodiek verversen van de olie. Kijk dat hele koning gebeuren klinkt toch best goed maar dat blind doet ze een beetje de das om.

Lees hier hoe je dit moet doen en hoe vaak. Bericht door orakrijder 19 jul 2006 13 45. Op nl motorfiets loopt een draadje over het oliepeil van de k beter gezegd het controleren daarvan.

Olie verbruik duid dan wel op versleten onderdelen in je blok maar door goedkope olie te gebruiken heb je kans dat je het probleem verder verergert. Het kijkglaasje op mijn motor zit na een nacht stilstaan vol. Dagelijkse oliepeilcontroles en periodieke verversingen zijn twee van de belangrijkste onderhoudsbeurten.

Het Onderhoud Aan Jouw Motor Is Heel Belangrijk Ik Geef Je Wat Tips Om Veilig De Weg Op Te Gaan Kollies Parts

Motorolie Bijvullen En Peilen Van Motorolie Den Hartog B V

Hoe Kan Je Het Oliepeil Van Je Voertuig Controleren Wat Wij Aanbieden In Belgie

Uw Motor Na Jaren Stilstand Weer Starten Ikwilvanmijnmotoraf Be

Handleiding Kymco Super 8 Pagina 36 Van 42 Nederlands

Hoe Vervang Ik De Olie In Mijn Motor Youtube

Oliepeil Controleren Goldwingforum Nederland

Olie Verversen 4 Takt Vol Gas Met Joey Youtube

Onderhoud En Reparatie Dit Kan Je Evengoed Zelf Oliepeil Nakijken Onderhoud En Reparatie Dit Kan Je Evengoed Zelf Auto55 Be Dossiers

Hoe Een Motorfiets Te Starten Hoe 2020

Bmw R850r Olie Verversen Youtube

Olie Peilen In 9 Stappen Het Oliepeil Controleren

Olie Verbruik Bij Motorfietsen Raak Niet Te Snel In Paniek

Motor Controleren Stockfoto S Rechtenvrije Motor Controleren Afbeeldingen Depositphotos

Hoe Pijl De Olie Van Mijn Scooter Piaggio Motorblok Youtube

B R A V O K Controlepunten Verkeersschool Rob Kemp

Voorjaarscheck Louis Motor Kleding En Techniek

Bravok Of Bravo Ok

Vloeistoffen Controleren Auto Zelf Onderhouden Anwb

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *